Om oss

REINERTSEN New Energy AS (RENE) ble etablert i 2017 av Torkild R. Reinertsen, tidligere eier og administrerende direktør i REINERTSEN AS. Det nye selskapet bygger på Reinertsens stolte historie fra olje og gass, hvor vi gjennom 35 år gjennomførte store komplekse prosjekter for olje- og gasselskapene. Dette dekket engineering, design, planlegging, bygging og installasjon av olje- og gass-anlegg både subsea, på plattform og på land.

Reinertsen har jobbet med Hydrogen og CO2-fangst siden 2011. Det hele startet med kjøp av rettighetene til Sintefs Palladium membranteknologi, og et omfattende program for å videreutvikle og kommersialisere teknologien. Denne utviklingen er skilt ut i et eget selskap HYDROGEN Mem-Tech AS, hvor andre selskaper også er med på eiersiden.

REINERTSEN New Energy er et engineeringselskap som engasjerer seg i teknologiutvikling, spesielt med teknologi og anlegg knyttet til utslippsfri produksjon av hydrogen / ammoniakk fra naturgass, med karbonfangst og lagring (CCS).

Med over 10 års erfaring fra system-design knyttet til produksjon, etterbehandling, transport og lagring av hydrogen, er vi godt kjent med teknologien og leverandørene som er tilgjengelig i markedet.

For oss er det naturlig å fortsette i rollen som uavhengig studie/engineering leverandør, slik vi har gjort i 40 år innen olje&gass, og vi vil utrede og dokumentere løsninger som er i kundens interesse, med integrasjon av leverandørenes teknologipakker og helt uavhengig av evt. egen teknologi.